RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE PODUL DINTRE COMARNIC ȘI BREAZA

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE PODUL DINTRE COMARNIC ȘI BREAZA

Restricții de circulație pe podul de peste râul Prahova, care face legatura între Comarnic și Breaza. Pe cea mai importantă cale de acces pentru locuitorii din nordul orașului Breaza se circulă acum pe o singură bandă. Perspectiva este sumbră. Din cauza lipsei fondurilor necesare, dar și a prognozei meteo care indică precipitații și viituri în zonă, în perioada următoare, nu se știe când se va rezolva această problemă.

Localnicii spun că podul este un real pericol pentru participanții la trafic, șoferi sau pietoni, iar situația construcției ar putea fi mai gravă dacă autoritățile nu vor interveni prompt și eficient.

Conducerile primăriilor orașelor prahovene Comarnic și Breaza și-au unit eforturile pentru a rezolva problema podului avariat, care va fi expertizat de către o comisie formată din specialiști.

Podul este important și pentru șoferii care tranzitează DN 1, care în desele momente în care șoseaua este coloana de mașini, ocolesc zona aglomerată prin această rută secundară prin orașul Breaza.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus