REPLICĂ MEDIC CĂTRE PACIENT LA MORENI: ORICUM SUNTEȚI NESIMȚITĂ..MERGEȚI LA CE MEDIC VREȚI..ȘTIU CUM SE PUN DIAGNOSTICELE LA JUDEȚEAN

REPLICĂ MEDIC CĂTRE PACIENT LA MORENI: ORICUM SUNTEȚI NESIMȚITĂ..MERGEȚI LA CE MEDIC VREȚI..ȘTIU CUM SE PUN DIAGNOSTICELE LA JUDEȚEAN

Mai multe mămici din Moreni, județul Dâmbovița s-au arătat de-a dreptul revoltate după ce una ditnre ele și-a povestit pățania pe rețelele de socializare. Femeia susține că a mers la secția de pediatrie din municipiu după ce copilul său de trei ani a manifestat febră și respira greu. Femeia spune că a primit sirop și antivirale și a fost trimisă acasă. De urgență a ajuns apoi cu cel mic la Spitalul din Târgoviște unde a fost diagnosticat cu pneumonie. Când a vrut să ceară o explicație medicului de la Moreni iată ce răspuns a primit:
„Nu avea nicio pneumonie. Nu îmi aruncați mie acuzații. Suntem liberi să alegem ce spital dorim. Oricum sunteți nesimțită că îmi aruncați hârtia pe sub nas(nr. biletul de ieșire din spital de la Târgoviște). Știu și cum se pun diagnosticele la județean”, a fost reacția vehementă a doctorului. Postarea a stârnit numeroase comentarii ale mămicilor care au pățit la fel. Medicul a răspuns tot printr-o reacție pe facebook:
„Sunt tânăr, și din păcate fiind foarte obosit și supărat după o gardă nu prea bună, am răspuns asa cum nu trebuia unei mame pe care în trecut am ajutat-o de multe ori. Chiar dacă comportamentul dânsei m-a jignit, trebuia să o ignor(…)Trebuie să învăț însă să fiu mai ignorant, să nu răspund provocărilor și jignirilor directe sau indirecte și să nu mai rabufnesc, indiferent de cât de obosit sau de sâcâit as fi”.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus