RECIDIVIST VIOLENT ÎMPUȘCAT DE POLIȚIȘTI

RECIDIVIST VIOLENT ÎMPUȘCAT DE POLIȚIȘTI

Un prahovean recidivist pentru ultraj a încercat să scape de poliție, dar a ajuns la spital împușcat. Individul a luat un topor în mână și l-a îndreptat spre polițiști în speranță că îl vor lăsa în pace de frică. Oamenii legii l-au nimerit de patru ori cu pistolul în abdomen, după ce au tras inițial foc de avertisment. Prahoveanul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Este în stare stabilă, în afara oricărui pericol și după ce își va reveni, va fi arestat preventiv.
Bărbatul de 43 de ani împușcat în localitatea Buda de lângă Ploiești a distrus cu toporul un tractor, iar proprietarul păgubit a sunat la 112, cerând ajutorul forțelor de ordine. A fost deschis dosar penal pentru ultraj, distrugere și vătămare corporală din culpă, cazul fiind preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.
Bărbatul împușcat a fost transportat cu o salvare a Serviciului de Ambulanță Județean Prahova la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești.
Bărbatul a mai fost arestat şi în 2014, tot pentru ultraj asupra unui poliţist, iar pagubele provocate de el tractorului sunt considerabile. După ce va fi externat, el va ajunge în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus