PROMOŢII DE CRĂCIUN DE LA CAR ÎNVĂŢĂMÂNT

PROMOŢII DE CRĂCIUN DE LA CAR ÎNVĂŢĂMÂNT

 

Preţurile alimentelor sunt în continuă creştere în această perioadă, iar cheltuielile pentru sărbători aproape că se dublează. CAR Învăţământ vine în sprijinul tuturor membrilor cu un credit promoţional, special pentru această perioadă.

Solicitantul împrumutului Crăciunului trebuie să nu aibă alt credit pe termen scurt, mediu sau promoţional. Pentru membri nou înscrişi se va reţine fond în cuantum de un sfert din valoarea împrumutată. Faţă de împrumutul tradiţional, cu o valoare a dobânzii reale de 7,85%, Creditul Crăciunului are o dobândă reală de 7,04% pe an. Mai multe informaţii despre Creditul Crăciunului sau despre orice alt împrumut puteţi afla la sediile CAR Învăţământ de la Târgovişte, Gaeşti, Titu şi Tărtăşeşti, dar şi accesând www.cartargoviste.ro sau pagina de Facebook CAR Învaţamânt Târgovişte. Totodată, în luna decembrie, la CAR Învăţământ, nu sunt aşteptate doar persoanele care vor să facă un împrumut sau să devină membri, ci şi colidătorii. Reprezentanţii Casei de Ajutor Reciproc au surprize sub brad pentru cei care vin să aducă magia sărbătorilor de iarnă prin colindele tradiţionale.

Aşadar, CAR Învăţământ este alături de membrii săi atât în momentele importante din viaşă, cât şi în momentele speciale din preajma celor mai frumoase sărbători din an.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus