PRIMII PAȘI ÎN TELEVIZIUNE

PRIMII PAȘI ÎN TELEVIZIUNE

 

Visează să devină prezentatori de ştiri, ştiri sportive, meteo, realizatori de emisiuni, să meargă pe teren sau să filmeze cele mai importante evenimente. Astfel de lucruri ne-au spus prichindeii care au intrat pentru prima data într-un sediu de televiziune. În această săptămână elevii dâmboviţeni care vizitează sediul televiziunii MDI pentru a vedea şi activitatea din spatele camerelor de filmat. Echipa MDI TV/ MDI FM le-a prezentat noţiunile de bază, iar cei mici au pus întrebări, ba chiar au jucat diferite roluri.

Sfioşi, prichindeii de grupa pregătitoare, de la Şcoala Nr. 2 Ioan Alexandru Brătescu Voineşti şi de la Şcoala Paul Bănică, clasa a III-a A au păşit în fiecare department şi au aflat câtă muncă este în spatele programelor pe care le văd pe micile ecrane.

Cei mai mici dintre vizitatori, şi-au manifestat curiozitatea punând întrebări, dar fiind şi nerăbdători să fie filmaţi. Nu ştiu să scrie sau să citească, dar au făcut ce ştiu ei mai bine în faţa camerelor de filmat, au cântat.

Copiii au aşteptat nerăbdători să vadă toate platourile de filmare şi mulţi dintre ei au spus că le-ar plăcea să lucreze în televiziune. Elevilor nu le-a scăpat niciun colţ al sediului MDI nestudiat, iar toţi membrii echipei s-au transformat în pedagogi. Copiii au intrat în rolurile reporterilor, ale prezentatorilor, au făcut poze pe platourile de filmare, însă cel mai mult s-au distrat la radio.

Foarte încântaţi de ideea de a lucra în televiziune, elevii au vrut să arate că pot fi la fel de buni ca prezentatorii cu experienţă.

La finalul vizitei, elevii au primit diplome pentru curajul primilor paşi în televiziune.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus