POVESTE DE SUCCES PENTRU RALUCA

POVESTE DE SUCCES PENTRU RALUCA

Dacă zilele trecute vă prezentam situația jalnică în care se afla singura pista de sanie și bob din România, de la Sinaia, astăzi va arătăm și cum fac performanță sportivii noștri. Raluca Strămăturaru din Bușteni este fără niciun dubiu sportiva cu cel mai bun rezultat dintre toți componenții delegației țării noastra la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2018. Ea a primit onoarea de a purta tricolorul la festivitatea de închidere, asta după ce la aceea de deschidere, portdrapel fusese biatlonistul brașovean Marius Petru Ungureanu.

Raluca a fost prezentă, pentru a treia oară consecutiv, la o ediție a Jocurilor Olimpice de profil, înainte de PyeongChang bifându-le pe cele de la Soci-Rusia și, respectiv, Vancouver-Canada. Putini stiu ca ea este caporal în Batalionul 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi” și cu activitate la Centrul de sporturi montane „Bucegi” Predeal, din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Acum s-a întors la școala pe care a absolvit-o și le-a povestit copiilor cum a ajuns să facă performanță.

Ea spune ca in 2022, la Beijing, Romania isi poate propune si o medalie. Săniera din Bușteni, va avea 36 de ani la JO din China, dar este sigura ca varsta nu va fi un impediment in obtinerea unei mari performante.

Strămăturaru s-a clasat pe locul 30 la Jocurile Olimpice 2014 de la Sochi și pe locul 21 la JO 2010 de la Vancouver. Ne intâlnim la Beijing, o spune Raluca, cu o mare peformanta pentru ea si Romania !

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus