PERCHEZIŢII LA CENTRUL DE MINORI „Floare de colţ” din Târgovişte

PERCHEZIŢII LA CENTRUL DE MINORI „Floare de colţ” din Târgovişte

Procurorii DIICOT Arges au descins in 12 locatii din Dambovita si Prahova pentru destructurarea unei retele de proxenetism si trafic de minori. Anchetatorii au stabilit ca mai multe minore din centrul de plasament Floare de Colt din Targoviste erau trimise sa se prostituieze, unele chiar cu stirea asistentelor din centru. 17 persoane au fost saltate de mascati si duse la audieri.

Potrivit DIICOT începând cu anul 2014, suspecţii au recrutat, transportat şi adăpostit mai multe minore instituţionalizate în centrul Floare de Colt aparţinând DGASPC Dâmboviţa. Minorele erau obligate să practice prostituția. Totul s-ar fi petrecut se pare chiar sub ochii uneia dintre angajatele centrului. Una dintre supraveghetoare i-ar fi ajutat cu intenţie pe suspecţi  să  exploateze sexual două minore. Colegii femeii susțin că nu știau de acest lucru.

Joi dimineața procurorii DIICOT au descins in 12 locatii din Dambovita si Prahova. De la centrul Floare de Colt au fost saltate de mascati 17 persoane si duse la audieri.

Reprezentantii DGASPC sustin ca cele doua minore au creat probleme si pana acum, insa nu se asteptau ca ele sa fie implicate in prostitutie.

La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti vor fi aduse, în urma descinderilor în total 60 de persoane  în vederea audierii.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus