ORAȘUL TITU, SUB TEROAREA INTERLOPILOR!

ORAȘUL TITU, SUB TEROAREA INTERLOPILOR!

Interlopii au pus stăpâniere pe orașul Titu și nu mai au frică de nimic. S-a văzut și în acest weekend, când găștile rivale s-au răfuit din nou cu săbii, de această dată chiar în sediul poliției din oraș. Localnicii sunt disperați și spun ca în orașul lor, legea e facută numai de interlopi. Și nici nu e de mirare având în vedere că șeful Poliției orașului Titu petrece prin restaurante chiar cu interlopii, fără ca nimeni din conducerea Poliției dâmbovițene să ia vreo măsură.

În acest weekend, găștile rivale din Titu s-au răfuit din nou. Interlopul Bela a fost la un pas să fie linșat de rivalii din clanul Lupu. După o urmărire ca-n filme pe străzile din oraș, de frica, Bela a intrat cu mașina în parcarea poliției, lovind o autospecială. După el a intrat în tromba și un individ din clanul Lupu, care s-a oprit cu bolidul în gardul poliției. Apoi Bela a fugit în sediul oamenilor legii, însă nici acolo nu a scăpat. Lupu ar fi intrat înarmat după el și a continuat scandalul. Scenele de groază au băgat spaima în localnicii din Titu. Oamenii se simt neprotejați văzânt că astfel de scene teribile se pot petrece chiar și în sediul poliției.

“ Trăim cu groază în acest oraș. Interlopii au pus stăpânire și pe politiști și nimeni nu are curaj să le facă nimic” , ne-a scris un localnic din orașul dâmbovițean Titu.

Și nici nu e de mirare că interlopii se comportă în acest mod chiar și în fața oamenilor care ar trebui să aplice legea, atât timp cat comandantul Poliției din Titu petrece prin rastaurante cu ei. O dovedesc imagini surpinse la inaugurarea unui local din zonă, unde șeful Poliției Titu, subcomisarul George Stan, a fost filmat petrecând de zor cu perosane rău famate. Deși aceste imagini au ajuns și în fața șefilor Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița, nimeni nu a luat pana acum nicio măsură.Subalternii lui George Stan se simt umiliți și stau cu frica în sân.

“ Cum putem noi să mai intervenim când știm că șeful e prieten cu ăștia?” ne-a scris, sub protecția anonimatului, un polițist din Titu.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus