O ANCHETĂ, DOUĂ VIEȚI CURMATE ȘI DOUĂ FAMILII ÎN DOLIU

Polițiștii prahoveni spun că utilajul de care sau lovit cei doi tineri aflați pe motocicletă chiar în ziua de 1 mai era parcat regulamentar, dar în cauză a fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, fiind cercetată doar fapta, nu și un suspect anume. Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri au ajuns acasă.

În impact au murit doi tineri de 29 și 33 de ani și-au pierdut viața, unul din Balta Doamnei, celălalt din Potigrafu. Ei au plecat noaptea în plimbare cu motocicleta, iar la un moment dat, pe un drum drept și luminat, vehiculul pe două roți s-a izbit de utilajul agricol, parcat în afara părții carosabile.

Tinerii au murit pe loc, iar motocicleta a fost aruncată la 15 metri distanță de locul coliziunii, polițiștii confirmând că tânărul care conducea motocicleta a circulat cu viteză excesivă. În cursul zilei de astăzi trupurile neînsuflețite ale celor în cauză sunt preluate de către familii pentru a fi înmormântate în localitățile prahovene Balta Doamnei și Potigrafu.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus