NOI ORIZONTURI PENTRU UNIVERSITATEA „VALAHIA”

NOI ORIZONTURI PENTRU UNIVERSITATEA „VALAHIA”

Universitatea Valahia din Târgoviște este deschisă spre orizonturi noi. Conducerea universității pune bazele unor noi legături cu universități importante din țările vecine pentru a asigura astfel schimbul de experiență între studenții și profesori târgovișteni și cei de peste hotare.

Vineri a avut lor întâlnirea oficială dintre conducerea Universității „Valahia” din Târgoviște și reprezentanții Academiei de Studii Economice D.A. Tsenov, Svishtov, Bulgaria. În cadrul întrevederii s-au pus bazele unei viitoare colaborări între cele două instituții atât în ceea ce privește studenții și profesorii cât și în domeniul cercetării.

Universitatea Valahia are încheiate numeroase parteneriate cu universități de renume de peste hotare și este inclusă în programe internaționale cu scopul de a facilita accesul studenților la domenii de interes variate și de a le oferi o gamă largă de variate în orientarea acestor spre carierele viitoare. În acest sens, asigurarea posibilității schimbului de experiență încă din primii ani pe băncile facultăților este foarte importantă.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus