NEA VICTOR ESTE SUSȚINUT DE ELEVI

NEA VICTOR ESTE SUSȚINUT DE ELEVI

 

Elevii din Răcari s-au unit în mediul virtual pentru a-l susține pe îngrijitorul Nea Victor, după ce o colegă d-ale lor l-a acuzat de agresiuni sexuale. Incidentul a avut loc vineri, în timpul orelor de curs. Fata a susținut în fața anchetatorilor că ar fi fost pipăită de paznic, în timp ce paznicul spune că nu este adevărat și că doar a vrut să o convingă pe fata să meargă la ore.

Incidentul șocant s-ar fi petrecut la scoala din Răcari. O tânără de 17 ani, elevă în clasa a IX-a, a reclamat faptul că paznicul școlii, un bărbat de 58 de ani, ar fi agresat-o sexual pe holul de lângă toaleta școlii. Fata a sunat-o pe mama sa și au mers la poliție. Imediat polițiștii au descins la liceu și i-au luat la audieri pe cei doi.

Îngrijitorul, care este și paznic la școală, tata al unui polițist din Dâmbovița, le-a spus oamenilor legii că nimic nu este adevărat și că fata s-ar fi răzbunat pentru că el ar fi certat-o că a întârziat la ore.

Minora nu ar fi un exemplu în școală în care învață. Se pare că a rămas repetentă de două ori, de aceea la 17 ani este în clasa a IX-a și ar avea foarte multe absențe şi în prezent. De cealaltă parte, paznicul nu are antecedente în ceea ce priveşte comportamentul faţă de elevi.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările pentru a stabili dacă cele reclamate de tânără se adeveresc. Între timp, elevii s-au mobilizat în mediul on-line şi au creat o pagină eveniment cu titlul „Susţine-l pe Nea Victor!”, iar la detalii găsim şi explicaţia:

„Eveniment” creat pentru susținerea unui om care a îngrijit generații întregi fără derapaje de genul ăsta. Susține-l! Nu ieșim în stradă, îl susținem virtual. Distribuiți, participați …

Imediat au apărut şi mesajele de susţinere pentru Nea Victor:

Nu cred asa ceva. Este un om supus,linistit,calm.

Este foarte respectos. CHIAR NU CRED CA AR AVEA VREO VINA.

Este o înscenare a unui copil care nu stiu ce urmărește???

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus