MUZICA, ÎNTRE PASIUNE ȘI PERFORMANȚĂ

MUZICA, ÎNTRE PASIUNE ȘI PERFORMANȚĂ

 

Șapte premii au adus în România copiii din Argeș care au participat la un festival de muzică pentru tineri desfășurat la Moscova. Micuții au impresionat juriul la ambele secțiuni ale concursului, interpretare în limba maternă și interpretare în engleză. La Gala concert din ultima seară a fost prezent și atașatul Ambasadei României la Moscova, Ilie Schipor.

La Festivalul Internațional de Muzică pentru copii intitulat „Succesul Tău” desfășurat la începutul lunii la Moscova au participat concurenți din 13 țări europene. Țara noastră a avut 9 concurenți de la școala Musicando din Pitești. 7 dintre ei au obținut premiul I.

Deși recunosc că au avut emoții pe scenă, micuțele concurente din Argeș spun că la final toată lumea a fost entuziasmată de rezultatele obținute. Nu au rămas fără ecou nici vizitele prin capitala Rusiei.

Viitoarele cântărețe se pregătesc zilnic pentru marea performanță, iar succesul de la Moscova este numai un pas în clădirea unei cariere muzicale.

Eforturi pentru succesul copilelor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani fac mai ales părinții. Drumuri, pregătiri și banii cheltuiți – totul merită pentru că la final rezultatele sunt pe măsură.

Drumul de la Moscova nu este ultimul din acest an pentru micuțele artiste din Pitești. O parte dintre ele vor merge peste două săptămâni la un alt festival internațional în orașul lituanian Kaunas.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus