MOȘ NICOLAE, BUCURIA COPIILOR

MOȘ NICOLAE, BUCURIA COPIILOR

Aseară, în fiecare casă a fost un furnicar. Micuții s-au străduit din greu să-l impresioneze pe Moș Nicolae. Au curățat ghetuțele, i-au scris dorințele și au promis că vor fi cei mai cuminți. Doar, doar să ajungă bătrânelul darnic la ei. Emoțiile au fost mai puternice ca niciodată, iar dorințele le-au fost ascultate.
A fost momentul bilanțului pentru copiii din lumea întreagă. Emoționați, energici și nerăbdători s-au pregătit cum au știut mai bine pentru venirea moșului. Și-au lustruit ghetuțele, i-au cântat și i-au spus poezii. Andrei și Antonia au muncit de zor.
Dornici să primească jucării și dulciuri cât mai multe, micuții au adunat toată încălțămintea din casă și s-au apucat să o curețe. Evelyn, Mihăiță și Natalia au fost foarte cuminți în așteptarea moșului.
Bucuria copiilor a fost de neprețuit. S-a văzut cine a fost cuminte și cine nu! Pentru cei care au fost ascultători, Moș Nicolae a lăsat un cadouri și dulciuri. Unii au rămas muți de uimire, alții au țopăit de fericire.
Mihăiță a găsit și o nuielușă, dar nu l-a deranjat. O să țină însă cont de ea.
Pe unii moșul i-a cap pus pe jar. Nu că n-ar fi fost cuminți și se temeau de nueilușă, ci pentru că au făcut cunoștință cu el, pentru prima dată. Este și cazul lui Luca.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus