MOȘ NICOLAE, BUCURIA COPIILOR

MOȘ NICOLAE, BUCURIA COPIILOR

Aseară, în fiecare casă a fost un furnicar. Micuții s-au străduit din greu să-l impresioneze pe Moș Nicolae. Au curățat ghetuțele, i-au scris dorințele și au promis că vor fi cei mai cuminți. Doar, doar să ajungă bătrânelul darnic la ei. Emoțiile au fost mai puternice ca niciodată, iar dorințele le-au fost ascultate.
A fost momentul bilanțului pentru copiii din lumea întreagă. Emoționați, energici și nerăbdători s-au pregătit cum au știut mai bine pentru venirea moșului. Și-au lustruit ghetuțele, i-au cântat și i-au spus poezii. Andrei și Antonia au muncit de zor.
Dornici să primească jucării și dulciuri cât mai multe, micuții au adunat toată încălțămintea din casă și s-au apucat să o curețe. Evelyn, Mihăiță și Natalia au fost foarte cuminți în așteptarea moșului.
Bucuria copiilor a fost de neprețuit. S-a văzut cine a fost cuminte și cine nu! Pentru cei care au fost ascultători, Moș Nicolae a lăsat un cadouri și dulciuri. Unii au rămas muți de uimire, alții au țopăit de fericire.
Mihăiță a găsit și o nuielușă, dar nu l-a deranjat. O să țină însă cont de ea.
Pe unii moșul i-a cap pus pe jar. Nu că n-ar fi fost cuminți și se temeau de nueilușă, ci pentru că au făcut cunoștință cu el, pentru prima dată. Este și cazul lui Luca.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Tu ce parere ai?

Mergi sus