MOŞ CRĂCIUN A VENIT CU AUTOSPECIALA

MOŞ CRĂCIUN A VENIT CU AUTOSPECIALA

 

Moş Crăciun a venit cu autospeciala de pompieri pentru zeci de copii din comuna Dărmăneşti, dar şi pentru copii asistaţi din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte şi de la Complexul de Servicii Sociale Floare de Colţ Târgovişte. Moşul le-a adus cadouri copiilor, spiriduşii pompieri le-au prezentat autospeciala de intervenţie, iar, la final, prichindeii au mers la cinema, pentru că bătrânul cu barbă albă s-a modernizat şi le-a făcut cadou copiilor bilete la un film de animaţie.

Copilaşii din Dărmăneşti sunt răsfăţaţi în această perioadă, când Moşul îi vizitează peste tot şi le oferă surprize peste surprize. După ce le-a oferit cadouri la şcoală, piticii de la clasele pregătitoare au fost invitaţi la cinema de Moş Crăciun, care, de această dată şi-a ales spiriduşii dintre pompieri. Reprezentanţii ISU Dâmboviţa le-au prezentat prichindeilor autospeciala de intervenţie, iar copiii au fost impresionaţi de „jucăria” uriaşă pe care o aveau în faţa lor.

După ce au observat fiecare element al autospecialei, copilaşii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun, care a venit tot cu o maşină de intervenţie de la ISU Dâmboviţa.

Nu doar copilaşii din Dărmăneşti s-au bucurat surprizele Moşului, ci şi copiii asistaţi din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte şi de la Complexul de Servicii Sociale Floare de Colţ Târgovişte.

După ce şi-au primit cadourile, prichindeii au mai avut parte de o surpriză. Moş Crăciun i-a dus la cinema, unde au vizionat un film de animaţie.

Bucuria copiilor este inestimabilă, întrucât cei mai mulţi dintre ei nu au intrat niciodată într-o sală de cinema.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus