MOARTE SUSPECTĂ

MOARTE SUSPECTĂ

GĂEŞTI, DÂMBOVIŢA

Moarte suspectă în oraşul dâmboviţean Găeşti! O femeie de 55 de ani a fost găsită fără viaţă în propria locuinţă, de către fiul său. Acesta nu a mai ajuns la serviciu, iar colegii au intrat în alertă. Dispariţia sa este inexplicabilă, întrucât cei apropiaţi nu o ştiau cu probleme de sănătate.

Femeia lucra la serele din cadrul Primăriei Găeşti şi mergea la serviciu negreşit. Miercuri, aceasta nu s-a prezentat la treabă, iar colegii l-au anunţat pe fiul său. Bărbatul şi-a căutat mama în locuinţa în care îşi ducea veacul singură şi a găsit-o fără viaţă.

Vecinii spun că femeia era muncitoare şi nu a dat semne că ar avea probleme grave. Singura sa problemă era singurătatea.

Femeia nu era în evidenţele vreunui medic pentru probleme de sănătate. Mai mult decât atât, nu avea nici măcar un medic de familie, care să îi poată elibera certificatul de deces. În acest caz, poliţia a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Trupul femeii a fost preluat de autorităţi şi a fost dus la Medicina Legală pentru necropsie, pentru a se stabili cauza morţii. În urma femeii a rămas doar câinele care păzeşte locuiţa şi îşi aşteaptă stăpâna la poarta.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus