MICROBUZ CU PASAGERI RĂSTURNAT PE AUTOSTRADĂ

MICROBUZ CU PASAGERI RĂSTURNAT PE AUTOSTRADĂ

Cursă de coşmar pentru pasagerii unui microbuz care se îndrepta din Bucureşti spre Cehia, unde oamenii ar fi trebuit să ajungă la muncă. Pe autostrada Bucureşti-Piteşti, într-o curbă, şoferul a pierdut controlul, a izbit parapetul şi s-a răsturnat pe câmp unde a lovit şi un stâlp de înaltă tensiune. Nouă persoane au fost grav rănite, una dintre victime fiind extrasă de pompieri inconştientă. Toţi răniţii au fost stabilizaţi şi transportaţi la spital.
Cei opt bărbaţi şi o femeie se deplasau cu un microbuz pe ruta Bucureşti-Cehia , unde urmau să ajungă la muncă, la o fabrică de piese auto. La un moment dat, pe A1, într-o curbă periculoasă, şoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, microbuzul s-a izbit de parapetul de pe marginea drumului, s-a răsturnat şi s-a oprit într-un stâlp de înaltă tensiune. Imediat la faţa locului s-a dat alarma. Mai multe ambulanţe, pompierii şi poliţia au intervenit de urgenţă.
La momentul apelului una dintre victime era inconştientă, iar alta rămăsese încarcerată. Pompierii au intervenit pentru extragerea lor. În total nouă persoane au fost transportate la spital cu ambulanţele, una dintre victime fiind preluată în comă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus