MESAJE DUREROASE PENTRU LĂUTARII MORȚI LA DOBROTEȘTI

MESAJE DUREROASE PENTRU LĂUTARII MORȚI LA DOBROTEȘTI

Cei patru bărbați morți joi în accidentul cumplit de la Dobrotești, județul Teleorman erau lăutari și se întorceau de la o petrecere când șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat cu viteză într-o bornă kilometrică și un copac. Unul dintre ei era membru al formației Frații Gheabaur. Era alături de un unchi în mașină și de doi prieteni. Niciunul nu a avut șansă. Familiile sunt devastate, iar mesajele de condoleanțe curg pe paginile acestora de socializare.


Iulian era în mașină cu alți trei bărbați când s-a produs teribilul accident. Se întorceau de la Revelionul lăutarilor unde petrecuseră împreună cu alți prieteni. Iulian era la volan și se pare că pe DN65A, la intrare în localitatea teleormăneană Dobrotești a pierdut controlul mașinii, a ieșit în decor și s-a izbit puternic de un copac aflat pe marginea drumului național. Se pare că acesta circula cu viteză excesivă, iar carosabilul era umed. Impactul a fost atât de violent încât mașina s-a rupt efectiv în două bucăți. În urma impactului, conducătorul autoturismului și pasagerul din dreapta față au fost găsiți în autoturism încarcerați, iar alți doi ocupanți ai mașinii au fost proiectați pe câmpul agricol din apropiere.


Cei patru muzicanți, unul dintre ei membru în formația Frații Gheabaur, au murit pe loc. Pe pagina de facebook a lui Valentin, unul dintre lăutari, soția acestuia a postat un mesaj cutemurător.
„Nu te vom uita niciodată îngerul nostru păzitor”.
Și soția lui Iulian a postat un mesaj:
“Azi, am pierdut tot am avut mai sfânt și mai scump în viață: pe Iulian al meu, viața mea, sufletul meu; m-ai lăsat singură cu copii tăi, ne-ai lăsat amărâți pe viață”.


Iulian obișnuia să facă live pe rețelele de socializare de fiecare dată când se urca la volan. Pe pagina sa sunt zeci de filmulețe în care acesta apare în mașină conducând spre evenimentele la care cânta, fără să țină seamă de pericolul la care se expunea, atât el cât și pasagerii din mașină. În filmulețe se vede cum acesta vorbea cu prietenii de pe rețeaua de socializare și citea mesaje chiar în timp ce conducea.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus