LUPTĂ SĂ-ȘI SALVEZE MAMA

Cum reacționează o fiică când află că mama ei are cancer? Cum o poate ajuta să lupte cu o asemenea amenințare? Răspunsul este unul singur: GREU. Sunt cuvintele Mirunei, o tânără din Dâmbovița care cere disperată ajutor pentru a-și putea salva mama. Femeia a fost diagnosticată cu cancer la pancreas și ficat și singura șansă pentru ea este tratamentul la o clinică din Turcia. Costurile sunt însă uriașe, numai ședințele de chimioterapie ridicându-se la 72 000$. Vecinii, parohia și rudele i-au sărit în ajutor, dar suma este foarte mare. Miruna va roagă să o ajutați să-și salveze mama.

În urmă cu câteva luni viața Mihaelei s-a schimbat radical. Analizele de rutină făcute de femeie au arătat probleme cu glicemia. Le-a repetat în speranța că este o greșeală, însă investigațiile ulterioare au scos la iveală un diagnostic crunt: cancer de ficat și de pancreas cu metastaze. De atunci copiii și soțul se luptă să o ajute.

A fost internată la Spitalul CFR2 și la Institutul Parhon, unde nu i s-au dat șanse prea mari, însă a reușit să ajungă la o clinică din Turcia. Tratamentul aplicat acolo a dat roade la început, însă costurile sunt uriașe. Numai o singură ședință de chimioterapie costă 8000$.

Până acum au făcut împrumuturi în bănci, au vândut o garsonieră, copiii au renunțat la facultate, iar oamenii din sat le-au sărit în ajutor cu sprijinul parohiei, însă este o suma prea mare pentru ei și timpul este scurt.

Mihaela are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare care pot dona pentru ca ea să-și ducă tratamentul la capăt și să aibă o șansă. Cei care vor să-I întindă o mână de ajutor o pot face donând în contul afișat. Împreună, putem salva o mamă!

Raiffeisen Bank

Titular cont: IONUȚ GABRIEL MANDA

LEI: RO74 RZBR 0000 0600 1983 9635

EUR: RO47 RZBR 0000 0600 1983 9636

 

 

 

 

Comenteaza

comentarii