LOCUINȚE INUNDATE ÎN GURA ȘUȚII

LOCUINȚE INUNDATE ÎN GURA ȘUȚII

 

Situație critică pentru mai multe familii din localitatea dâmbovițeana Gura Șutii. Aversele torențiale le-au inundat gospodăriile și locuintele oamenilor. Imediat autoritățile locale au intervenit cu utilajele din dotarea primăriei, reușind să scadă considerabil numărul gospodăriilor afectate. La fața locului s-au deplasat și pompierii din cadrul ISU Dâmbovița.

Încă de la primele ore ale dimineții panica s-a instalat în rândul locuitorilor din Gura Șuții. La ora șase dimineața a început să plouă torențial, iar în numai o oră și jumătate locuințele și gospodăriile localnicilor au fost afectate de inundații.

O parte din localitate a fost afectată de precipitațiile ambundende căzute într-un timp atât de scurt. Văzând această situație și totodată conștientizând că lucrurile se pot înrăutăți, edilul Constantin Dinu, împreună cu angajații primăriei au acționat cu utilajele din dotare pentru a-i ajuta cât mai mult posibil pe locuitorii afectați.

Oamenii spun că nu au mai văzut până acum așa episod cu ploi torențiale și se roagă la Dumnezeu să îi ferească de primejdie pe viitor.

În sprijinul autorităților locale au venit și pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, care s-au deplasat la fața locului cu trei motopompe. Zeci de minute s-au chinuit să scoată apa din curțile oamenilor, care în anumite locuri ajungea și la jumătate de metru.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus