LOC DE JOACĂ PENTRU COPIII DIN ULMI

LOC DE JOACĂ PENTRU COPIII DIN ULMI

Primăvara a venit cu o surpriză mult așteptată de copiii din Ulmi. Primăria a realizat din fonduri proprii un loc de joacă destinat tuturor copiilor din localitate. Spațiul a fost inaugurat luni, în prezența primarului Bogdan Tița, a elevilor școlii și a personajelor de poveste. Micuții s-au bucurat mai ales că unii dintre ei nu mai fuseseră de mult timp într-un parc.
Primarul din Ulmi le-a promis încă din toamnă tuturor copiilor din comună locuri de joacă pentru ca aceștia să se poată bucura de un spațiu amenajat corespunzător unde să își petreacă timpul liber. Luni a fost deja inaugurat primul parc din Ulmi. Micuții au fost așteptați de Mickie și Minnie Mouse. Mulți abia așteptau un loc al lor mai ales că părinții nu îi pot duce mereu în parc, în oraș.
În incinta spațiului de joacă au fost amenjate leagăne, tobogane, balansoare, băncuțe și un spațiu cu nisip pentru cei mai mici.
Pe raza comunei sunt două spații care au fost dezafectate, și acestea au intrat în reabilitare. Un astfel de spațiu va mai fi realizat și în curtea școlii, unde primarul le-a promis copiilor și o sală de sport.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus