LINIȘTEA DINAINTEA FURTUNII

LINIȘTEA DINAINTEA FURTUNII

Cei peste 80 de pirotehnisti de la Uzina Mecanica Mija au renuntat pentru moment la proteste, insa ameninta cu greva daca pana la sfarsitul saptamanii patronatul nu va raspunde solicitarilor facute de sindicaliasti. Deja discutiile au fost amanate de cateva ori pana acum, iar angajatii s-au ales cu o micsorare de 10% la salariul pe luna martie.
Dupa sapte zile de proteste, confectionerii de produse pirotehnice de la Uzina Mecanica Mija s-au intors la lucru pentru a onora comenzile pe care le au. Dar sunt decisi sa nu renunte la revendicari. Dupa mai multe discutii intre sindicalisti, patronat si prefectul judetului Victor Sanda, marti liderii de sindicat aveau intalnire cu membrii comisiei de administratie, cei carora le apartine decizia finala, privind programul de lucru al pirotehnistilor si salariul. Intalnire care insa nu a mai avut loc.
In conditiile in care pirotehnistii nu vor obtine aceleasi drepturi salariale ca si pana acum si daca le va fi prelungit programuld e lucru sunt decisi sa ajunga pana la greva.

Corina Slămnoiu

http://www.youtube.com/watch?v=HJYtQce1-1g

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus