LE-A SUCIT MINŢILE ALEŞILOR JUDEŢENI

Şedinţă cu picanterii la Consiliul Judeţean Dâmboviţa! Nici alegera noului preşedinte şi nici votarea bugetului judeţului nu au reuşit să le atragă atenţia consileirilor judeţeni, aşa cum a reuşit să o facă o colegă de la PSD. Este vorba de Luisa Marilena Greaca, care a venit la şedinţă într-un mini-joup ce i-a făcut pe consilieri să-şi dea coate. Iată imaginile!

Luisa Greaca, preşedinte PSD Morteni, fost viceprimar în echipa Butuligă, actual consilier judeţean, face furori printre colegii de partid, dar şi printre colegii din forul administrativ al judeţului Dâmboviţa. Nu cu iniţiative măreţe sau proiecte pentru cetăţeni, ci cu ţinutele sexy cu care se afişează la evenimentele publice. Ultima „defilare” a făcut-o în Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la şedinţa ordinară din luna februarie, unde a purtat o ie modernă, pe post de rochie, lăsând imaginaţia bărbaţilor din preajmă să „zburde” la fiecare aplecare. Blonda a fost urmărită la fiecare pas atât de preşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu, care a ridicat-o pe scara politică şi care i-ar fi oferit şi o confortabilă funcţie publică, dar şi de publicul din sală. Este la primul mandat de consilier judeţean, fără nicio luare de cuvânt în forul administrativ, iar în anul 2016 a fost şi pe lista candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Senatul României. Luisa Greaca este şi cea care împarte banii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, fiind şefa la Biroul de Achiziţii, apropiată de Adrian Ţuţuianu, dar şi de Claudiu Dumitrescu, managerul unităţii medicale. Nu s-a sfiit să-şi arate apropierea de şeful PSD Dâmboviţa nici în public, unde i-a şoptit ceva la ureche, în acelaşi stil, de felină.

Luisa Greaca a fost în atenția tuturor și în scandalul cu medicul de familie, din Morteni, care acuza că PSD-iștii vor să-l dea la o parte. Deşi gurile rele spun că femeia ar deţine două autoturisme de lux, conform declaraţiei de avere, Luisa vine cu rata la serviciu, deoarece la rubrica bunuri mobile nu este trecut niciun autoturism. A avut două, pe care le-a înstrăinat prin vânzare, în anii 2016-2017, câştigând 160 000 de lei. Totuşi, blonda cu mini-joup, nu ar duce-o rău, întrucât, pe numele său şi al soţului, sunt înregistrate 5 terenuri intravilane, în suprafaţă totală de 1 348 mp, din care femeia are jumătate cotă parte. De asemenea, în declaraţia de avere mai apar 2 spaţii comerciale şi 2 case de locuit, pe care Luisa Greaca le deţine împreună cu soţul său. În calitate de economist la Spitalul Judeţean câştigă 45 036 de lei/an şi mai are un venit tot ca economist, de 8 400 lei/an, plus indemnizaţiile de consilier local la Primăria Morteni, 1 326 lei/an şi consilier judeţean, 4 206 lei/an. De veniturile soţului, doamna cu mini-joup nu aminteşte deloc în declaraţia de avere. Se pare că veniturile nu-i permit doamnei Greaca sa-şi achiziţioneze ţinute decente, pe care în mod normal ar trebui să le poarte la astfel de evenimente.

 

Comenteaza

comentarii