LA UN PAS DE TRAGEDIE

LA UN PAS DE TRAGEDIE

Doi şoferi din Târgovişte au fost la un pas de tragedie după ce unul dintre ei nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de pe o bandă pe alta. Cele două autoturisme au intrat în coliziune şi din impact una dintre ele a fost proiectată într-un stâlp pe care l-a rupt şi a ajuns pe trotuar. Din fericire, niciun pieton nu era în acel moment în zonă. Unul dintre pasagerii din maşina a ajuns la spital.
Accidentul s-a produs pe Bulevardul Unirii din Târgovişte la o oră la care zona este intens circulată atât de şoferi cât şi de pietoni. Cele două autoturisme se deplasau în acelaşi sens, şi la un moment dat, unul dintre şoferi a vrut să schimbe banda, dar din primele date, nu s+ar fi asigurat la efectuarea manevrei. Acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Din impact, una dintre maşini a fost proiectată într-un stâlp pe care l-a retezat ajungând pe trotuar chiar în dreptul staţiei de taxi.
Din fericire, în acel moment, niciun pieton nu se afla pe trotuar, iar staţia de taxiuri era liberă. Cei doi şoferi au scăpat teferi, dar unul dintre pasageri a suferit răni uşoare, dar a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Poliţiştii fac cercetări şi în cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus