LA UN PAS DE DESFIINŢARE ?

Nici nu a început bine campionatul şi în liga secundă de fotbal problemele se acutizează, lăsând impresia că ,deşi a pornit la drum cu 20 de echipe, actuala ediţie se va termina cu mult mai puţine. Dupa ce, pe ultima suta de metri, prin aceptarea celor de la metalul Reşiţa, echipă rebotezată Sportul Snagov, FRF a încropit un tabel cu 20 de echipe, problemele au aparut imediat dupa prima etapa, cand Foresta Suceava a jucat cu juniorii si a incasat 16 goluri. Cele mai grave probleme sunt insa la Dunarea Calarasi. Dupa plecarea antrenorului Iencsi la cateva zile distanta presedintele clubului a anuntat ca si-a dat demisia.

Eu nu mai pot să lucrez în asemenea condiţii. Nu vreau să spun prea multe pentru că nu aş vrea să mă cert cu nimeni. Îmi pare rău de aceşti fotbalişti pe care eu i-am adus şi i-am susţinut. Sper ca cine vine să ducă mai departe ce am format eu la acest club. Voi fi alături de echipă şi voi colabora în continuare cu viitoarea conducere„ , a declarat Bogdan Leu (ex) preşedinte Dunărea Călăraşi.

Ca multe alte echipe din liga secunda si cei de la Dunarea Calarasi sunt finantati din fonduri publice, aproape in exclusivitate, fara o implicare financiara a autoritatilor locale si judetene din Calarasi echipa, cel mai probabil, urmand sa dispara, cat de curand.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus