JAF LA BIJUTERIE

JAF LA BIJUTERIE

Jaf la o bijuterie din orasul dambovitean Pucioasa! Atacatorul a intrat ziua in bijuterie si a batut-o cu bestialitate pe angajata. Apoi suspectul a furat toate bijuteriile expuse, peste 100 de grame de aur si a fugit. Politistii il cauta acum si sunt sanse mici sa dea de urma lui pentru ca sistemul de supraveghere video era oprit. Angajata le-ar fi spus oamenilor legii ca a oprit camerele pentru ca o deranja zgomotul scos de acestea.

Incidentul s-a petrecut vineri, in jurul orei 15. Bijuteria functioneaza in piata centrala a orasului Pucioasa. Suspectul avea o gluga pe cap cand a intrat in bijuterie. Angajata, o femeie de 59 de ani, a fost luata la bataie si n-a mai putut striga dupa ajutor. Suspectul a fugit cu peste 100 de grame de aur. Politistii spun ca acesta ar fi fost ajutat de un suspect care l-ar fi asteptat afara intr-un autoturism.

Deocamdata politistii n-au dat de urma atacatorilor. Bijuteria este dotata cu camere de supraveghere , insa acestea erau oprite in momentul jafului. Chiar femeia de 59 de ani, se pare ca orpise camerele, pe motiv ca faceau zgomot. Pentru acest lucru, administratorii s-au ales si cu o amenda.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus