ÎŞI CAUTĂ DREPTATEA

ÎŞI CAUTĂ DREPTATEA

CONŢEŞTI, DÂMBOVIŢA

O femeie din comuna dâmboviţeană Conţeşti îşi caută dreptatea de aproximativ cinci luni de zile, după ce, spune ea, a fost nenorocită de un câine de talie mare. Patrupedul a ieşit din senin dintr-o curte, ale cărei porţi erau deschise şi s-a năpustit asupra femeii. A muşcat-o de ambele braţe, dar şi de un picior şi a stat o lună cu ambele mâini în ghips. În ciuda certificatului medico-legal şi a plângerii făcute, victima spune că autorităţile nu au mişcat niciun deget în acest caz.

Femeia de 51 de ani era în vizită la sora ei, la Sălcuţa, la începutul lunii septembire, în perioada în care se organizează un târg anual în zonă. A trecut pe lângă poarta deschisă a unui vecin de-ai surorii ei, moment în care câinele ciobănesc s-a năpustit asupra ei.

După ce a scăpat din colţii animalului, rudele femeii au sunat imediat la 112, dar ancheta nu a fost demarată imediat, spune victima.

Deşi au trecut cinci luni de la incident, urmele rănilor sunt încă vizibile.

Femeia vrea cu orice preţ să-şi facă dreptate. Spune că per total a cheltuit în jur de 4 000 de lei cu spitalizarea, certificatul medico-legal şi tratamentul, bani pe care vrea să îi recupereze de la proprietarul câinelui, care a lăsat animalul liber şi porţile deschise.

Sanda Neguţ muncea cu ziua pe câmpurile din Lunguleţu. Acum spune că nu mai poate face mai nimic, din cauza durerilor zilnice pe care le are la nivelul braţelor şi trăieşte împreună cu soţul său doar din pensia bărbatului de 500 de lei.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus