ÎȘI CAUTĂ DISPERAT SOȚIA ȘI FIICA

ÎȘI CAUTĂ DISPERAT SOȚIA ȘI FIICA

A plecat la muncă în străinătate, dar când s-a întors acasă nu și-a mai găsit nici fiica și nici soția. Un bărbat din Prahova își caută disperat familia. Fetița în vârstă de doi ani și soția, de 21 de ani, au fost văzute ultima dată de vecini când urcau într-o mașină unde erau mai mulți bărbați. Se întâmpla pe 3 decembrie. De atunci soția nu i-a mai răspuns la telefon și nu le da de urmă.
Marian a plecat la muncă în Anglia și și-a lăsat acasă soția și fiica de doi ani. Bărbatul spune că atât cât a putut a trimis bani, dar când nu i-a mai mers bine și nu a mai avut unde să lucreze a decis să se întoarcă acasă. Aici, șoc! Nici soția și nici fiica nu mai erau. Cele două sunt dispărute de acasă de patru zile, iar bărbatul bănuieşte că ceva rău s-a întâmplat, mai ales că soţia sa are probleme grave de vedere.
Soția sa a fost văzută în momentul în care urca într-o maşină în care se aflau mai mulţi bărbaţi alături de fetiță. Soțul ei spune că ultima dată femeia și-a sunat mama și i-a spus că este bine. De atunci este de negăsit.
Bărbatul a anunțat și poliția care le caută. Tânăra mamă are 1.60 metri -1.65 metri înălțime, păr negru la nivelul umerilor, față ovală, ochi căprui, constituție astenică. Fiica ei are 85 de centimetri, aproximativ 18 killograme, păr negru cârlionțat la nivelul umerilor, față rotundă, ten deschis.
COMUNICAT IPJ PRAHOVA
“La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu geacă de culoare albastră cu blăniță de culoare maro, pantaloni tip jeans de culoare albastrăși și o bluză gri. Fetița era îmbrăcată cu pantaloni de culoare verde cu maro, tip camuflaj, ghetuțe maro, geacă din fâș de culoare neagră”.
Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la găsirea celor două sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus