IPJ DÂMBOVIȚA, LĂMURIRI ÎN CAZUL COPILULUI CARE A FOST FILMAT LA VOLANUL UNUI BMW

IPJ DÂMBOVIȚA, LĂMURIRI ÎN CAZUL COPILULUI CARE A FOST FILMAT LA VOLANUL UNUI BMW

Inspectoratul de Poliție al județului Dâmbovița face lămuriri în cazul copilului de numai 10 ani care a fost filmat conducând un autoturism BMW, pe o stradă din cartierul târgoviștean Prepeleac. La nivelul Poliției municipiului Târgoviște a fost deschis un dosar penal, după ce  bărbatul care a filmat scenele i-a sesizat pe aomenii legii.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că autoturismul aparține unei femei de 31 de ani, mama minorului, care i l-a încredințat acestuia pentru a fi condus pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările față de un bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe,pentru că persoana care a filmat susține că a fost agresat de un bărbat, față de minor pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și față de mama acestuia, proprietara autovehiculului, pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus