INVESTIȚIILE DIN TÂRGOVIȘTE, ÎN LINIE DREAPTĂ

INVESTIȚIILE DIN TÂRGOVIȘTE, ÎN LINIE DREAPTĂ

Primarul Cristian Stan a prezentat marți stadiul investiției care se va realiza în Piața Tricolorului, sau Platoul Prefecturii. Aici lucrările avansează rapid, astfel că ar putea fi gata mai devreme de termenul de 9 luni. Edilul din Târgoviște a vorbit și despre evoluția proiectelor majore din municipiu: investițiile din Parcul Mitropoliei, Piata Revoluției, stadionul Eugen Popescu și centura Târgoviștei.
Una dintre cele mai importante investiții care se derulează în acest moment în municipiul Târgoviște este reabilitarea din Piața Tricolorului. Aici durata de finalizare este de 9 luni, iar lucrările sunt în grafic. Proiectul de la Piața Tricolorului presupune realizarea unui paviment din granit, amplasarea de mobilier urban nou, inclusiv a mai multor fântâni arteziene, realizarea unui iluminat general și ornamental, refacerea traseelor instalațiilor edilitare electrice, a celor de apă și canalizare, realizarea unor spații verzi.
Primarul Cristian Stan a făcut și un bilanț al stadiului celorlalte investiții care sunt în derulare în municipiu.
Edilul a prezentat și evoluția proiectului drumului de centură.
Din această lună sunt reluate lucrările la Centura oraşului. Proiectul este împărţit în cinci loturi. Loturile care nu presupun pasaje vor avea termen de execuţie în 6 luni, în vreme ce loturile care presupun pasaje şi poduri au termen de execuţie 12 luni.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus