ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

Cea de-a VIII-a ediție a festivalului Babel se apropie cu pași repezi. Timp de șapte zile între 4 și 10 iunie, publicul va avea parte de trei și cinci reprezentații pe zi în diferite spații din municipiul Târgoviște. Ca în fiecare an, spectacolele vor fi însoțite de întâlnirile matinale Babel, lansări de carte teatrală și de workshop-uri.

La ediția cu numărul opt vor participa 22 de țări, șase dintre acestea fiind pentru prima dată prezente în cadrul festivalului și anume: India, Islanda, Finlanda, Slovacia, Mexic, Bosnia-Herțegovina. Reprezentațiile vor fi ținute în următoarele spații: Sala Mare, Sala Studio, Casa Sindicatelor, Muzeul de Istorie, Platoul Prefecturii, Curtea Domnească, Parcul Chindia. Spectacolele sunt cu precădere non-verbale, bazate pe GEST, care reprezintă și tema de anul acesta și majoritatea durează aproximativ o oră.

Anul acesta, respectând GESTUL, nu vor fi concerte, dar vor fi spectacole de stradă din Polonia și Italia și momente special pregătite pentru Babel de actorii Teatrului Tony Nulandra. La Babel 2018 este nevoie să fii comunicativ, chiar dacă nu neapărat cu ajutorul cuvintelor…prin gesturi și atitudine poate fi de ajuns.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus