INCENDIU LA UN SUPERMARKET DIN ALEXANDRIA

INCENDIU LA UN SUPERMARKET DIN ALEXANDRIA

Un incendiu puternic a izbucnit luni seară la un supermarket din Alexandria. Flăcările s-au extins la depozit, unde se afla și aparatura electronică. Din fericire nu au fost persoane rănite grav, atât angajații, cât și celelalte persoane care se aflau în magazin în momentul izbucnirii incendiului au fost evacute la timp.

A fost panică printre locuitorii unui cartier din municipiul Alexandria. Incendiul a izbucnit la parterul unui bloc, unde se afla un supermarket. Flăcările s-au extins rapid, iar fumul gros a ajuns și în magazin, la angajați și la clienți. Din fericire, oamenii au fost evacuați rapid, înainte de a fi intoxicați. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman cu un echipaj de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj de la descarcerare.

Un singur angajat al magazinului a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit răni la mâini încercând să intervină în primă fază la stingerea incendiului. Locatarii din blocul la parterul căruia este situat magazinul s-au temut că flăcările se pot extinde din cauza vântului puternic. Aparatele de aer condiționat s-au făcut scrum și o parte din bunurile aflate în depozit. În urma intervenției, pompierii teleormăneni au reușit să salveze bunuri în valoare de aproximativ 500.000 lei, în timp ce bunurile distruse au fost în valozare de aproximativ 100.000 lei. Din primele informații, se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza unei țigări aruncate pe cartoanele de la intrarea în depozit.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus