INCENDIU LA UN GRAJD DE ANIMALE. ZECI DE PĂSĂRI, UN CAL ȘI ȘAPTE VACI AU ARS. MAMA PROPRIETARULUI A DECEDAT DUPĂ UN STOP CARDIO-RESPIRATOR

INCENDIU LA UN GRAJD DE ANIMALE. ZECI DE PĂSĂRI, UN CAL ȘI ȘAPTE VACI AU ARS. MAMA PROPRIETARULUI A DECEDAT DUPĂ UN STOP CARDIO-RESPIRATOR

Un incendiu violent a izbucnit joi noaptea în jurul orei 22.00 în comuna Mihăilești din Giurgiu la un grajd de animale din satul Tufa.


Incendiul a fost lichidat în jurul orelor 06.00 în aceasta dimineață. Au ars: acoperisul grajdurilor cu plantele furajere existente in interior (cca. 500 baloti paie). In timpul incendiului au murit: 7 bovine, 1 cabalina si cca. 10 pasari de curte. Au fost salvate: 10 bovine, 2 porcine si cca. 30 pasari curte. In ceea ce priveste cauza probabila a producerii incendiului este vorba despre depozitarea cenusei si jarului nestins in apropierea materialelor combustibile.


Au intervenit 18 pompieri cu patru autospeciale cu apa si spuma si o autospeciala de prima interventie si comanda. Din nefericire, pe timpul incendiului, un eveniment nedorit a avut loc, mama proprietarului afectat de incendiu facand stop cardio-respirator. Echipajul prezent la fata locului a inceput manavrele de resuscitare. Un echipaj de Terapie Intensiva Mobila a fost solicitat in sprijin din cadrul ISU B-IF, medicul echipajului constatand in cele din urma decesul victimei.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus