INCENDIU DEVASTATOR ÎN TELEORMAN

INCENDIU DEVASTATOR ÎN TELEORMAN

Incendiu devastator în Teleorman. Pompierii s-au luptat timp de patru ore cu flăcările care au izbucnit într-o gospodărie din Lada și au făcut scrum un hambar cu cereale, o magazie și o parte din locuință.
Incendiul a izbucnit luni seara într-o gospodărie din localitatea Lada din județul Teleorman. Imediat la fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Dobrotești și de la Detașamentul Roșiorii de Vede cu autospeciale de stingere cu apă și spumă. Focul se manifesta violent la o magazie unde erau depozitate cca. 4 t de lemne de foc, la un hambar în care se aflau aprox. 2 t de cereale, la o bucătărie și un dormitor al locuinței, cu posibilitatea distrugerii întregului imobil.
Militarii au reușit să localizeze incendiul și după patru ore de luptă cu flăcările au stins focul. Din primele cercetari efectuate pentru stabilirea cauzei probabile, a reieșit faptul că incendiul s-a produs din cauza coșului de fum, neprotejat termic față de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus