IMPACT VIOLENT PE DRUMUL EUROPEAN 70

IMPACT VIOLENT PE DRUMUL EUROPEAN 70

 

Neatenția la volan a făcut victime în județul Teleorman! Pasagerii din două autoturisme care circulau pe Drumul European 70 au trecut prin clipe de coșmar. În urma unui impact violent două persoane au ajuns la spital cu răni grave.

 

Accidentul în care au fost implicate cele două autoturisme s-a produs între localitățile Buzescu și Plosca. În urma impactului două persoane, ambele pasagere pe sacunul din dreapa față au suferit răni grave. Una dintre ele, în vârstă de 63 de ani, din localitatea Nenciuleşti a suferit două traumatisme, la umăr şi coloană, iar cealaltă, în vârstă de 42 de ani, din Peretu, a avut o fractură deschisă la antebraț. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale ISU teleorman, precum și ambulanțe care au transportat de urgență persoanele rănite la Spitalul Județean din Alexandria.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști se pare că șoferul autoutilitarei a vrut să vireze la stânga, moment în care a fost lovit din spate de un alt autoturism. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus