HOŢII BĂTĂUŞI AU AJUNS ÎN FAŢA PROCURORILOR

HOŢII BĂTĂUŞI AU AJUNS ÎN FAŢA PROCURORILOR

Agresorii pădurarului de la Ilfoveni au ajuns în faţa procurorilor! După ce au furat de mai multe ori lemne din pădure, iar ultimul furt s-a încheiat cu o bătaie, cei doi, tată şi fiu, au scăpat de arest şi au fost plasaţi în control judiciar.

Pădurarul s-a ales cu mai multe bâte pe spate şi la nivelul braţelor în încercarea sa de a-i opri pe cei doi hoţi de lemne, culmea, şi vecini cu el, să plece cu căruţele încărcate cu arbori tăiaţi ilegal din pădure. Norocul pădurarului a fost inspiraţia de moment a colegului său de canton, care a tras un foc de avertisment, atunci când au văzut că hoţii s-au năpustit cu bâtele asupra lui. Atunci indivizii s-au potolit şi au fost reţinuţi de poliţişti în scurt timp. Marţi au fost duşi în faţa procurorilor, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, însă, nu au dat semne de regret pentru faptele lor.

Cei doi hoţi agresivi, din satul Cazaci, au scăpat doar cu control judiciar timp de 60 de zile. În urmă cu doar câteva zile, cei doi au mai furat două căruţe cu lemne din aceeaşi pădure. Până au fost identificaţi de poliţişti, aceştia deja vânduseră lemnele. Au primit amendă şi trebuie să acopere şi prejudiciul, dar se pare că cei doi nu s-au învăţat minte şi continuă cu aceleaşi obiceiuri, în afara legii.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus