GUNOIUL DISTRUGE IMAGINEA COPILĂRIEI

GUNOIUL DISTRUGE IMAGINEA COPILĂRIEI

Albia râului Ialomiţa a fost transformată într-o adevărată groapă de gunoi. Deşeurile menajere sau cele rezultate din construcţii sunt aduse cu remorcile şi depozitate în apropierea apei curgătoare. Cei care încalcă legea nu se sfiesc să îşi ducă obiceiurile mai departe, în ciuda riscului de a fi sancţionaţi.

Imaginile au fost surprinse în oraşul Pucioasa, în zona râului Ialomiţa, de către un localnic indignat de nepăsarea celor care distrug mediul înconjurător. Filmuleţul a devenit viral pe internet, după ce a fost postat pe o reţea de socializare. Persoana care a filmat niste angajati care descărcau resturi din construcţii pe albia râului îşi aminteşte că în copilărie venea în această zonă la scăldat. Pe vremea aceea nu existau gunoaie aruncate peste tot, aşa cum se întâmplă în prezent.

FACEBOOK – GABRIEL FOCAN:

Când eram copii, mergeam la baie pe Ialomița desculți. Acum nu reușim să ajungem nici incălțați prin unele locuri, motivul, il vedem aici, groapa de gunoi a orasului Pucioasa!
Intr-o ședință care a avut loc in cadrul primariei au fost discuții despre acest subiect..daaar….degeaba.”

Reacţiile internauţilor nu au întârziat să apară.

 O sa ne plimbam copiii printre munți de gunoaie!”

Politia locala doarme!:)”

Ăștia ne distrug toate amintirile!”

Pai da.. si nimeni nu ii vede!.. sunt ca fantomele…”

Ar trebui sesizata Garda de Mediu”

Asa este ! Acum 20 de ani mergeam la scaldat ! Acum nu mai e nimic !”

“ Constantin Ana trebuie sa iei masuri concrete, se vede clar numarul masinii, asteptam rezultatul.”

 Daca am avea fiecare bun simt nu ar mai fi atatea gunoaie.”

Acestea sunt dar câteva dintre comentariile celor care cer autorităţilor să ia măsuri împotriva distrugătorilor mediului înconjurător.

Situaţia nu este una singulară. În luna aprilie, administraţia locală din Băleni a contractat o firmă care deţine utilaje grele, cu care s-au curăţat munţii de gunoaie de pe albia râului Ialomiţa.

Persoanele care îi văd pe cei care depozitează resturi menajere, deşeuri sau alte gunoaie pe spaţii publice sunt rugate să anunţe imediat poliţia sau să sesizeze autorităţile competente pentru a se lua măsurile legale.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus