GRĂDINIȚA DIN VIIȘOARA A FOST REABILITATĂ

GRĂDINIȚA DIN VIIȘOARA A FOST REABILITATĂ

Copiii din satul Viișoara, din comuna dâmbovițena Ulmi, vor avea pate de o surpriză de proporții! Vor începe gradinița într-un spațiu proaspăt reabilitat, în care vor avea parte de toate condițiile moderne de confort și siguranță.
Gradinița din Viișoara este veche de zeci de ani, și până acum nu a mai fost reabilitată. Acum, admistrația locală a reușit să o reabiliteze în totalitate. Lucrările au fost unele de amploare.

A fost schimbată tâmplăaria, acoperișul cladirii, au fost renovate și reutilate băile, s-au montat sisteme de siguranță împotriva incendiilor, centrală nouă și multe alte investiții.

Clădirea beneficiază acum de trei intrări, iar proiectul a prevăzut și o extindere pentru încă o baie și pentru camera centralei. Băile sunt dotate la standarde ridicate cu ghiuvete, toalete pentru copii și dușuri.

Sălile de cursuri au mobilier nou, dulapuri pentru micuți și multe jucării.

Investiția s-a ridicat la aproape 1 milion de lei. Primarul Bogdan Tița le pregătește și elevilor din Viișoara o surpiză. Școala veche din sat este în plin proces de reabilitare. Și aici lucrările sunt de proporții. Practic se schimbă tot, de la acoperiș, până la mobilier. Scoala va avea și un spațiu multifuncțional.

Proiectul de reabilitare al Școlii din Viișoara se ridica la suma de peste 2 milioane de lei.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus