GALA LAUREAŢILOR LA CRIZANTEMA DE AUR

GALA LAUREAŢILOR LA CRIZANTEMA DE AUR

 

Emoţii mari pentru participanţii la ediţia jubiliară a Crizantemei de Aur! Gala Laureaţilor a readus pe scena cei mai buni interpreţi de romanţe, cei mai buni compozitori, dar şi momente de neuitat pe scena Teatrului Municipal Tony Bulandra. Câştigătoarea trofeului Festivalului Naţional de Romanţe „Crizantema de Aur” este cunoscuta cântăreaţă de folclor, Olguţa Berbec.

Seara de gală a fost deschisă de Orchestra Romanţa, condusă de dirijorul Lucian Vlădescu. Înainte de a fi anunţaţi interpreţii şi compozitorii premiaţi, autorităţile care au sprijinit organizarea celei de-a 50-a ediţie a Festivalului „Crizantema de Aur” au primit diplome de onoare, din partea Federaţiei Mondiale UNESCO, sub patronajul căreia s-a desfăşurat ediţia jubiliară a evenimentului.

După premierea pentru secţiunile interpretare şi creaţie a fost anunţată şi câştigătoarea trofeului „Crizantema de Aur”. Olguţa Berbec, cunoscuta cântăreaţă de folclor, i-a surprins pe membrii juriului cu piesa „Dragă Toamnă”, ale cărei versuri îi aparţin lui Mihai Maximilian, iar muzica lui Vasile Deselovscki. Trofeul i-a fost înmănat de preşedintele de onoare al juriului, Eugen Doga.

Olguţa Berbec iubeşte romanţa la fel de mult precum iubeşte folclorul, iar trofeul Crizantema de Aur îi încununează cariera de artist.

Gala Laureaţilor s-a încheiat cu recitaluri de excepţie, susţinute de interpreţi renumiţi de romanţe.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus