FAMILIE BĂTUTĂ ÎN PROPRIA LOCUINŢĂ

FAMILIE BĂTUTĂ ÎN PROPRIA LOCUINŢĂ

Un fost geamgiu din comuna dâmbovițeană Vișina a rămas fără geamuri la casă! Doi tineri din localitate, care s-ar fi cinstit bine înainte, ar fi intrat în casa bărbatului și i-ar fi luat la bătaie pe toți membrii familiei. Toate geamurile locuinței au fost sparte cu pietre, iar trei persoane au ajuns la spital, cu multiple traumatisme. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.
Marin Nevoe, în vârstă de 56 de ani, şi-a amintit de meseria pe care a practicat-o înainte de Revoluţie, aceea de geamgiu, fiind nevoit să-şi înlocuiască geamurile sparte de la casa umilă în care îşi duce existenţa alături de familie. Duminică dimineaţa, acesta a fost trezit de nişte buşituri puternice. Doi tineri din sat, de 20 şi 22 de ani, ameţiţi bine de aburii alcoolului, ar fi aruncat cu pietre spre casă şi ar fi intrat cu forţa în locuinţă.
Cei doi tineri s-ar fi năpustit asupra tuturor celor din casă. Victimele spun că nu au avut niciun conflict cu ei până acum şi că nu îşi explică comportamentul agresiv. Trei persoane au ajuns la spital, cu mai multe răni.
După incident, cei doi tineri care şi-au agresat prietenii s-au ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu şi stau departe de ochii lumii din sat. Mama unuia dintre agresori spune că nu îşi explică comportamentul băiatului său şi pune totul pe seama consumului de alcool.
Mama băiatului spune că le-a dat geamuri vecinilor pentru a le înlocui pe cele sparte. Urmele loviturilor, însă, nu pot fi şterse atât de repede. Se pare că femeia agresată ar fi şi însărcinată.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus