EMOȚII PENTRU ELEVII DE LA PREGĂTITOARE

EMOȚII PENTRU ELEVII DE LA PREGĂTITOARE

 

Au spus ADIO grădiniței și au pășit timizi în prima zi de școală. Micuții de la clasa pregătitoare de la o școală din Târgoviște au fost întâmpinați în prima zi cu o surpriză care să-i ajute să se acomodeze și să se desprindă mai ușor de părinți. Cu buchete de flori în mână, uniforma bine apretată și speranțe mari, aceștia au trecut pragul școlii.

Prima zi de școală a adus cu siguranță cele mai mari emoții pentru elevii de la clasa pregătitoare, dar și pentru părinți. Strângerile în brațe, de mână, buchetele imense de flori printre care se iveau chipurile bobocilor, dar și ultimul suspin înainte de un pas important, toate au făcut parte din peisajul primei zile. Ca să le fie ma ușor, profesorii de la Școala Vasile Cârlova din Târgoviște le-au pregătit celor mici și o surpriză.

După ce s-au destins, au început să-și caute viitorii colegi de clasă și chiar de bancă. Au așteptări mari și unii s-au pregătit încă de la grădiniță pentru această zi.

De pe margine părinții le-au dat ultimele sfaturi și i-au privit la fel de emoționați. Anul la pregătitoare îi va ajuta să se familiarizeze cu școala și să se integreze în colectiv. Școala Vasile Cârlova este printre unitățile aflate în top în județul Dâmbovița cu un efectiv impresionant de elevi. Așa că de anul acesta câteva clase vor învăța într-un sediu nou, fosta clădire a Liceului de Transporturi.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus