EMOȚII MARI ȘI COZI INTERMINABILE

EMOȚII MARI ȘI COZI INTERMINABILE

 

Agitație mare la Școala de subofițeri de poliție Vasile Lascăr din Câmpina unde a început înscrierea celor peste 6.000 de candidați. Sunt aproape cinci tineri pe un loc. Toți cei care se vor înscrie au trecut deja examenul psihologic, dar abia acum, spun ei, au început emoțiile. Peste câteva zile vin probele sportive, eliminatorii, după care examenele scrise.

Pe cele 1.300 de locuri s-au prezentat 6.140 de candidaţi. Tinerii s-au prezentat dis-de-dimineaţă la poarta Şcolii de poliţie de la Câmpina şi după ce au aşteptat câteva ore să intre în incintă, i-a întâmpinat o altă coadă-cea de la înscriere.

Dat fiind deficitul mare de personal pe care îl înregistrează de câţiva ani poliţia română, s-a renunţat la limita de vârstă, dar şi la baremul de înălţime. Testul psihologic a fost însă eliminatoriu. Adrian are 31 de ani şi a venit tocmai de la Oradea. A mai dat acum doi ani testul psihologic şi a picat, acum însă a trecut cu brio.

Cei care au trecut testul nu cred că acesta ar fi reuşit să scoată la iveală comportamentul deviant sexual.

Cu tot cu perioada de înscriere, probele durează 10 zile. Probele sportive vor însemna de data aceasta un traseu practic aplicativ care va proba viteza rezistenţa, îndemânarea şi forţa, dar şi verificarea rapidităţii reacţiei candidatului într-un timp de 2 minute şi 25 de secunde.

 

 

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus