ELEV LA ȘCOALA DE POLIȚIE CÂMPINA A FĂCUT „LINIUȚE” ȘI A AJUNS CU MAȘINA ÎN STÂLP

ELEV LA ȘCOALA DE POLIȚIE CÂMPINA A FĂCUT „LINIUȚE” ȘI A AJUNS CU MAȘINA ÎN STÂLP

Accident spectaculos noaptea trecută la Pitești unde un viitor polițist de 21 de ani s-a urcat cu mașina pe un stâlp, pe care autoturismul pur și simplu s-a încolăcit. Martorii spun că se întrecea cu alt automobil și avea viteză foarte mare, iar ca prin minune, deși autoturismul a ajuns un morman de fiare, tânărul om al legii a scăpat doar cu câteva răni ușoare.
Accidentul a avut loc la ieșirea din Pitești spre Drumul Național 7. Șoferul acestei mașini, un viitor polițist de 21 de ani, a mers cu viteză și a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat într-un stâlp de iluminat stradal.
Martorii spun că mașina era la întrecere cu alta, șoferul celălalt nu a oprit și autoturismul polițistului s-a distrus după impact, dar, ca prin minune din autovehiculul zob, șoferul a ieșit viu.
Un echipaj de terapie intensivă mobilă l-a preluat și l-a dus la spital.
La fața locului au ajuns foarte mulți polițiști și prieteni ai tânărului, dar și tatal acestuia care a negat că l-ar cunoaște pe șoferul teribilist.
Colegii polițistului îl vor audia pe tânăr pentru a afla de ce conducea cu viteză si identitatea celui cu care omul legii s-a luat la întrecere. Pentru ei este inexplicabil teribilismul lui deoarece îl știau un băiat liniștit, care nu a a avut până acum probleme disciplinare la serviciu și în timpul liber. Tânărul de 21 din Pitești este elev la Școala de Poliție Câmpina. El se afla în afara orelor de program, desfășurandu-și stagiul de practică la Inspectoratul de Poliție Judetean Argeș.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus