ELEV BĂTUT LA UN LICEU DIN PLOIEȘTI

ELEV BĂTUT LA UN LICEU DIN PLOIEȘTI

Un incident iscat intre doi elevi ai Colegiului Tehnic Toma Socolescu din Ploiești s-a terminat la spital pentru unul dintre acestia. Victima a suferit mai multe escoriații, echimoze și un traumatism cranian. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Încăierarea a avut loc pe holul căminului din interiorul Colegiului Tehinic Toma Socolescu. Un elev în vârstă de 19 ani își acuză un coleg că l-a bătut. Imediat după incident agresorul a fugit, dar polițiștii ajunși la fața locului l-au identificat, iar acum îl caută. Momentan nu se cunosc detalii legate de motivul izbucnirii scandalului dintre cei doi elevi.Victima a suferit mai multe escoriații, echimoze și un traumatism canian, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea incidentului.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus