DUPĂ REZULTATE, AU CURS CONTESTAȚIILE

DUPĂ REZULTATE, AU CURS CONTESTAȚIILE

Agitatie mare la centrele de examinare a fost si la Arges. Inainte de contestatii promovabilitatea a fost de 65,2%. In plus, o singura eleva din Arges a obtinut media 10. Imediat dupa afisarea primelor rezultate, au inceput si contestatiile.

Dis-de dimineațã, tinerii ce au susținut Bacalaureatul au bãtut la porþile liceelor. Rezultatele erau deja afișate pe internet, însã din cauza numãrului mare de accesãri, serverul era blocat. În acest fel, tinerii au crezut cã pot vedea notele la avizerele liceelor.

În Argeș, procentul de promovare înainte de contestaþii a fost de 65,23%. Iar tinerii au recunoscut și faptul cã subictele au fost ceva mai accesibile în acest an.
La sesiunea de varã a Examenului de Bacalaureat, în Argeș a existat o singurã medie de 10. Aceasta a fost obþinutã de o elevã a Colegiului Naþional I.C. Brãtianu. Imediat dupã afișarea rezultatelor, cei nemulþumiþi au putut depune contestaþii. Acestea vor fi rezolvate miercuri și joi, pentru ca vineri sã se afișeze rezultatele finale.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus