DRUMUL SPRE CASĂ, CU PERIPEŢII

DRUMUL SPRE CASĂ, CU PERIPEŢII

 

Trei zile de sărbătoare, iar pentru unii dintre români toate trei au fost libere, astfel că s-au bucurat de o mini-vacanţă prelungită. Şi in a treia zi de Paşte şoselele au fost pline, iar nervii şoferilor au fost greu încercaţi pe drumul spre casă. Fie că au mers la munte sau la rude, la întoarcere conducătorii auto au circulat bară la bară pe anumite tronsoane, în timp ce colegi de trafic s-au şicanat pe carosabil.

În cele trei zile de Paşte, s-a circulat extrem de greu pe DN71, pe Valea Prahovei, din cauza numărului mare de autovehicule care s-au deplasat dinspre munte către capitală. Cel mai rău a fost între staţiunile montane Azuga şi Buşteni, formându-se coloane în mişcare, care s-au deplasat cu o viteză mai mică de 30 km/h.

La fel de rău a fost şi între Nistoreşti şi Comarnic.

Pe DN7C, între Piteşti şi Curtea de Argeş a fost la fel de aglomerat chiar şi în a treia zi de Paşte.

Tot în traficul aglomerat, unii dintre şoferi au uitat de cele sfinte şi s-au şicanat în trafic, cu riscul de a provoca un accident. Pentru că nu i s-a dat prioritate, un conducător auto aproape că s-a urcat cu maşina tip jeep pe un coleg de trafic. Sute de metri, şoferul, care circula regulamentar, a fost urmărit şi sâcâit, până când un coleg de trafic, care circula din sens opus l-a blocat pe bărbatul care s-a crezut „regele şoselelor” şi a circulat pe contrasens doar ca să-l deranjeze pe cel ce nu i-a dat prioritate. Cel mai probabil, a urmat o ceartă între cei doi.

Şi un taximetrist se crede „zmeu” pe drumurile publice şi a depăşit două maşini parcate fără să se asigure, obligând un şofer care circula regulamentar să oprească pentru a evita impactul.

Fără cuvinte au rămas şoferii care circulau pe autostrada A1. Două maşini circulau lipite, cel mai probabil după un impact. Autoturismul a rămas agăţat de duba pe care a lovit-o, iar şoferul a decis „să facă economie de combustibil”, după cum au glumit internauţii.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus