DORUL DE MAMĂ A PUS-O PE FUGĂ

DORUL DE MAMĂ A PUS-O PE FUGĂ

 

Dorul de părinţi a determinat o fetiţă de 12 ani să fugă de la asistenta maternală care o îngrijea. Deşi nu ducea lipsa de nimic, copila se plângea mai mereu că îi este dor de mama sa. Înainte să fugă, a scris un bilet prin care anunţă că a plecat să-şi caute părinţii. Acasă nu a ajuns încă, iar autorităţile o caută peste tot şi se tem că nu cumva fetiţa să recurgă la un gest necugetat.

Andreea are 12 ani, este din localitatea dâmboviţeană Puţu cu Salcia şi a fost luată în regim de urgenţă de lângă părinţii ei, în urmă cu câteva luni. Se pare că mama sa practică prostituţia, iar tatăl său are probleme cu alcoolul. Din aceste cauze fata a ajuns în sistemul de protecţie. În tot acest timp, fata a fost dusă din familie în familie, pentru că nu se putea acomoda. Ultima dată a ajuns la Pucioasa.

Doamna Elena este asistent maternal din anul 2001 şi a adoptat-o pe prima fată pe care a avut-o în grijă. Timp de 16 ani, a îngrijit mai multe fete, însă pe Andreea a avut-o doar o săptămână în casa sa. Vineri a dus-o pentru prima dată la şcoala din Pucioasa, iar duminică a sfătuit-o să înveţe, ba chiar a ascultat-o. Copila nu a dorit să înveţe şi a rugat-o pe asistenta maternală să o asculte luni dimineaţă, înainte de a merge la ore, cu promisiunea că se va pregăti aşa cum trebuie. Spre seară, însă, s-a făcut nevăzută.

Înainte de a ajunge la asistenta maternală din Pucioasa, Andreea a fugit de la o altă familie din Târgovişte şi a fost găsită la Puţu cu Salcia, la familia sa. Acum, toată lumea speră ca micuţa să nu facă un gest necugetat, ci să se îndrepte tot către rudele sale.

Oricine o vede pe Andreea este rugat să anunţe imediat poliţia.

UPDATE: Fata a fost găsită teafără la o rudă, în comuna dâmbovițeană Sălcioara.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus