DISTRACȚIE PE CEL MAI ÎNALT DOMENIU SCHIABIL

DISTRACȚIE PE CEL MAI ÎNALT DOMENIU SCHIABIL

 

Distracție pe cel mai înalt domeniu schiabil din România, la Cota 2000. Turiștii care ajung în această perioadă pe pârtii au parte de un peisaj spectaculos cu creste acoperite de zăpadă. Omătul a rezistat soarelui, măsoară aproape un metru și este perfect pentru sporturile de iarnă.

Vreme frumoasă cu cer senin, în stațiunile montane de pe Valea Prahovei. Aşa că, cine ajunge în aceste zile la Cota 2000 din Sinaia are numai de câștigat. Pe cel mai înalt domeniu schiabil din ţară, şi peisajul a fost unul de vis, în weekend s-au vazut crestele munţilor, vremea a fost excelentă, iar pârtiile au fost luate cu asalt de turiști.

În Valea Soarelui, turiștii s-au bucurat din plin de omăt. Între pauzele dintre ture și statul la coadă la telegondolă, aceștia s-au răsfățat pe perne la soare, iar terasele cabanelor au fost pline.

Autoritățile locale spun că domeniul schiabil de la Cota 2000 este cel mai performant din țară. Multitudinea pârtiilor amenajate, instalațiile moderne de transport pe cablu și stratul consistent de zăpadă, fac ca Sinaia să rămână una dintre cele mai solicitate stațiuni montane.

Veştile sunt bune pentru amatorii sporturilor hibernale, deoarece meteorologii spun că la altitudini mari va continua să ningă. Atenție însă, salvamontiștii avertizează că atentioneaza există în continuare risc de avalanșă și le recomandă să schieze numai în zonele amenajate şi semnalizate.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus