DILEMELE JUSTITIEI – VIDEO

DILEMELE JUSTITIEI – VIDEO

Caz controversat la Moreni! Un avocat de 32 de ani s-a trezit cu plangere penala din partea unui magistrat de la Judecatoria din Moreni pe motiv ca n-ar fi avocat. Tanarul reprezenta o parte intr-un proces cand judecatorul i-a cerut sa se legitimeze. Avocatul a prezentat o legitimatie care i-a dat de banuit magistratului dambovitean. Cazul este acum cercetat de politistii din Moreni, care trebuie sa afle daca tanarul este membru in vreun Barou.

Tanarul avocat s-a prezentat astazi la Judecatoria din Moreni pentru a reprezenta intr-un process un clinet.  Prezenta lui a starnit suspiciunea presedintelui de sedinta care i-a cerut sa se legitimeze. Avocatul a prezentat o legitimatie care  i-a cam dat de banuit magistratului.

Tanarul sustine ca judecatorul a facut un abuz. El spune ca pana acum  a reprezentat mai multi clienti in diferite instante fara ca nimeni sa-i spuna ca nu ar avea acest drept. Cazul a fost acum preluat de politisti care trebuie sa investigheze daca tanarul are drept de a profesa avocatura.

Daca se va dovedi ca tanarul nu este avocat, el risca pedeapsa cu inchisoarea pentru fals si uz de fals sub semnatura privata si exercitarea unei meserii fara drept.

 

Echipa: Mihai Eremia,Loredan Bourosu

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus