DETALII ÎNFIORĂTOARE DESPRE TRIPLA CRIMĂ

DETALII ÎNFIORĂTOARE DESPRE TRIPLA CRIMĂ

Apar detalii înfiorătoare despre tripla crimă din Călărași. Doi dintre cei trei suspecți au fost reținuți de poliție, cel de-al treilea adolescent a fost pus în libertate având pentru moment doar calitatea de martor. Anchetatorii au scos la iveală fiecare moment petrecut în casa groazei. Daniel Alexandru i-a ucis cu sânge rece alături de prietenul său pe cei care i-au dat o șansă la o copilărie normală. A fost luat din centrul de plasament, crescut de cei doi bătrâni și fiica lor, însă băiatul le-a făcut numai necazuri. În seara fatidică i-a ucis cu lovituri de cuțit și topor pentru a le fura banii.
El este Daniel Alexandru, un tânăr de 17 ani, care până luni seara era un adolescent normal. Mai rebel, cu o viață agitată, abandonat de părinți, dar iubit ca propriul copil de o străină și de cei care i-au devenit bunici. Daniel a fost luat din centrul de plasament de la Perișoru când era doar un bebeluș, a fost crescut de Vasilica și părinții ei Nicu și Tudora. Oamenii au încercat să-i ofere un viitor mai bun. La vârsta adolescenței au început problemele și acesta a fost trimis înapoi în centrul de plasament pentru ca începuse să fure și devenise agresiv, potrivit cunoscuților familiei.
Oamenii nu s-au îndurat să-l îndepărteze de tot, așa că îl mai primeau acasă la ei. În seara crimei, Daniel și-a invitat doi prieteni acasă la familia care îl crescuse. Nu era prima dată, așa că oamenii nu au bănuit nimic. S-ar fi cinstit bine cu vin și apoi Daniel și un alt tânăr au pus la cale măcelul.
În tot acest timp, celălalt tânăr, al treilea, ar fi fost în casă dar nu ar fi luat parte la tripla crimă. Acesta le-ar fi spus anchetatorilor că a fost șocat când a auzit grozăvia. Apoi băieții s-au urcat în mașina familiei și au fugit. Au fost prinși la puțin timp în trafic. Doi dintre ei au fost arestați, cel de-al treilea, cel care a și anunțat rudele victimelor de ce s-a întâmplat, a fost pus în libertate.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus