DESCINDERI LA TRAFICANȚII DE DROGURI DIN TÂRGOVIȘTE

UPDATE: Cei cinci tineri reținuți în acest dosar au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii dâmbovițeni au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aceștia au fost introduși în arestul Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

UPDATE: Cinci suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi, urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii DIICOT și ofițerii BCCO Dâmbovița au descins în această dimineață în mai multe locații din Dâmbovița și Constanța, la idivizi suspectați de trafic de droguri și etnobotanice.

aproximativ 30 de suspecți au fost săltați de ofițerii de la Combaterea Crimei Organizate și duși la sediul DIICOT din Târgoviște, unde, la acestă oră, au loc audieri maraton. Rețeaua de traficanți era filată de mult timp de către ofițerii antimafia. La descinderi au participat și trupele speciale de intervenție ale Jandarmeriei. Știre în curs de actualizare!

Comenteaza

comentarii